Kon-Tiki, Heder en De Kade

Kon-Tiki

Kon-Tiki (werking Kalmthout) biedt begeleiding, dagbesteding en (deeltijds) verblijf voor (jonge) kinderen en jongeren met een ernstige meervoudige beperking.

Heder

Heder (voordien DVC Sint-Jozef) biedt gespecialiseerde diensten aan voor mensen met een (vermoeden van) motorische en/of verstandelijke beperking.

Heder biedt daarnaast ook (laagdrempelige) mobiele begeleiding, dagbesteding en (deeltijds) verblijf aan kinderen en jongeren met een (vermoeden van) motorische en/of verstandelijke beperking evenals begeleiding en vorming van dienstverleners en vrijwilligers.

De Kade

In De Kade kan je als volwassene met een meervoudige beperking terecht voor zowel dagactiviteit als wonen. Overdag zijn er de verschillende ateliers zoals tuinieren, creatief bezig zijn, multimedia, muziek, snoezelen en relaxatie…

Onze begeleiders gaan steeds op zoek naar de beste manier om jou volop te laten deelnemen. In onze woningen creëren we een thuis voor wie bij ons verblijft. Dit kan 7/7 maar dat hoeft niet. We gaan graag flexibel om met jouw vraag. Ook wanneer je slechts af en toe voor één of meerdere nachten wil komen logeren, bekijkt ons team graag de samen met jou de mogelijkheden.

 

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?