Bekendmakingen

Hieronder vind je een lijst met alle lopende bekendmakingen in Kalmthout.

  • .PDFbekendmakingen website 120221

    Download

Bekendmaking openbaar onderzoek

Via het publiek loket kan je, tijdens de duur van het openbaar onderzoek, beperkte informatie bekijken over deze dossiers. Indien je meer informatie wenst dan zichtbaar op het publieke loket, vragen wij je momenteel (in het kader van de federale restrictieve maatregelen uitgevaardigd met betrekking tot essentiële verplaatsingen en ‘social distance’ regels) om enkel op afspraak een dossier te komen inkijken op de dienst omgeving van de gemeente Kalmthout waar al deze dossiers ter inzage liggen. Je vindt de contactgegevens hiernaast.

Bezwaren of opmerkingen kan je via het publiek loket indienen vanaf de startdatum van het openbaar onderzoek of schriftelijk bij het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Kalmthout. Bezwaren kunnen tot en met de einddatum van het openbaar onderzoek ingediend worden, met de vermelding van het dossiernummer «OV_ALG_dossiernr_gemeente».

Bekendmaking beslissingen

De beslissingen over de omgevingsvergunningen zijn terug te vinden in het publiek loket. Het is ook mogelijk om via die weg een beroep in te dienen tegen een beslissing genomen in eerste of in laatste aanleg.

 

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?