Chiro Myin

Chiro is elke week afsluiten met een middagje dolle pret! Jezelf elke zondagmiddag compleet uitleven met leeftijdsgenootjes tijdens de super leuke programma’s die de leiding heeft opgesteld. Wat zal het deze zondag weer worden? Het verstand op nul en alles geven in een met actie gevulde middag? Of zullen we onze hersentjes erbij moeten houden in een tactisch spel? In elk geval: ‘s avonds moe maar tevreden thuis komen en stiekem hopen dat het maar snel weer zondag is, dat is het doel.

Meer info op de website van Chiro Myin.

 • Verhuur lokalen

  De lokalen kan je huren voor kampen en weekends. We verhuren niet voor feestjes. De lokalen zijn gebouwd in 2011 en piekfijn in orde.
  In de zomervakantie’s is – uitgezonderd 21 tot 31 juli – elke periode mogelijk voor huur. Tijdens het jaar is bijna elk weekend mogelijk voor huur.

  We bieden een chirolokaal aan met op gelijkvloers een refter voor maximaal een 80-tal zittende pers, keuken, wc’s/douches, kleine bergruimte (enkel voor kampen). Op de 1e verdieping zijn 4 dag/slaaplokalen van elk ongeveer 6×5 m. Totale binnenslaapplaats voor maximaal 50 à 70 pers.

  Het plein bestaat deels uit verharding (klinkers) en deels uit grasveld. Aanliggend extra speelgrasveld en achteraan extra speelweide (met mogelijkheid tot tenten zetten). Kampvuur toegelaten (na aanvraag bij gemeente). Keuken is exclusief kook- en eetgerief, dat moet je als huurder zelf meenemen.

  Lokalen midden in het centrum, maar op een zeer rustige plek achter schoolgebouwen. Treinstation Kijkuit op 750 m. Colruyt & bakker op 200 m.
  Megaspeelbos op 1,5 km. Kleiner speelbos op 750 m.

 • Prijzen verhuur

  • 3 euro pp/nacht
  • Weekend: min. 150 euro per weekend
  • Bivak: min. 150 euro per nacht.
  • Prijzen zijn exclusief kosten voor elektriciteit, gas en water en afval. Die worden aan standaardtarieven doorgerekend aan huurder.
 • Contactgegevens en reservatie

  De lokalen bevinden zich op:
  Kapellensteenweg 202
  2920 Kalmthout

  Voor meer informatie, beschikbaarheid & reserveringen kan kan je mailen naar feestbouwcomite@gmail.com of bellen naar Cato Francken op het nummer 0471 85 07 92. Enkel voor dringende zaken bel je, reservaties vraag je liefst via mail aan.

  Bekijk hier de beschikbaarheid van de lokalen.

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?