Ferm Kinderopvang: buitenschoolse kinderopvang

Wat?

Ferm Kinderopvang biedt voor enkele scholen in Heide, Achterbroek en Nieuwmoer kwalitatieve buitenschoolse kinderopvang aan. Deze opvang staat in voor de begeleiding van de Kalmthoutse kinderen, voor en na school, op woensdagmiddag en schoolvrije- en vakantiedagen. De kinderbegeleiders voorzien telkens leuke activiteiten en ondersteunen de kinderen tijdens vrije spelmomenten. Ook tijdens vakantieperiodes en schoolvrije dagen wordt opvang aangeboden.

Sinds een aantal jaren wordt er extra aandacht besteed aan inclusie want bij Ferm Kinderopvang is élk kind welkom. Elk kind hoort erbij,  ongeacht zijn/haar specifieke zorgen, ongeacht het type onderwijs het kind volgt. In onze locaties nemen een aantal kinderbegeleiders de rol van zorgbegeleider op. De inclusiecoach onderzoekt samen met de plaatselijke verantwoordelijken van de kinderopvang, de (zorg)begeleiders en de ouders de zorgbehoeften en wat dit voor de opvang betekent. Er wordt telkens bekeken hoe elk kind functioneert in de groep en welke redelijke aanpassingen nodig zijn.

Openingsuren

Je vindt alle openingsuren en contactgegevens per locatie in het huishoudelijk reglement. Dat kan je hieronder downloaden.

Extra materiaal

  • .PDFHuishoudelijk reglement Ferm Kinderopvang

    Download
  • .PDFFolder inclusieve buitenschoolse opvang

    Download

 

 

 

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?