Inclusie

Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ook kinderen met een zorgbehoefte willen wij een toffe zomer bieden. Zij worden op ons speelplein de dolfijntjes genoemd. Speelpleinen voor iedereen is ons motto! Alle dolfijntjes spelen namelijk mee in hun eigen leeftijdsgroep. Daarbij worden ze extra begeleid door de inclusieleiding die specifieke ondersteuning bieden waar nodig en rekening houden met de behoeften van ieder kind. De leiding draagt een blauw sjaaltje en de kinderen dragen de sjaaltjes van hun leeftijdsgroep.

Inschrijving aanvragen

Heeft jouw kind extra ondersteuning nodig? Dan kan je een plekje aanvragen in onze inclusiewerking tot uiterlijk 18 februari 2024 via dit formulier (update: formulier werd intussen gesloten).

Let op! Dit is geen inschrijving. Indien het de eerste keer is dat je kind naar ons speelplein wilt komen, nemen we contact op voor een verplicht intake gesprek. We bespreken samen de specifieke situatie en bekijken of ondersteuning op maat mogelijk is. Aangezien we met vrijwilligers werken is onze draagkracht beperkt en beoordelen we dus week per week of er voldoende ondersteuning en beschikbare plek is. Enkel dan kan jouw kind bij ons terecht.

Deadline gemist? Stuur een mailtje naar jeugd@kalmthout.be en we kijken samen wat er mogelijk is.

Kennismakingsdag

Op 5 juli 2024, de laatste vrijdag vóór de start van speelpleinen, nodigen we iedereen die zich inschreef voor de inclusiewerking uit op ons speelplein om kennis te maken met de werking. Jullie krijgen dan een rondleiding en kunnen vragen stellen over het speelplein.

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?