Kalenderwandelingen met gids

Toeristische gidsen

De toeristische gidsen van Kalmthout werkten een reeks boeiende themawandelingen uit in Kalmthout. Je kan ze als groep boeken (max. 25 personen per gids) of je kan individueel deelnemen aan één van de kalenderwandelingen.

Wens je meer informatie over alle themawandelingen: ‘Met een Gids op Stap’.

Reserveer alvast je plaatsje voor volgende themawandelingen:

Op stap met Zjosfinks in de Noordertuin

De theaterwandelingen van en met Zjosfinks zijn steeds een belevenis. Elke wandeling is gebaseerd op geschiedenis en legenden, het is als het ware een combinatie van waarheid en fictie.

In Nieuwmoer kom je meer te weten over turf en turfstekers, maar ook over de waarheid in de liefde. Eindelijk wordt de kwestie van scheve neuzen naar waarheid verteld en hoe meneer pastoor zichzelf ooit heeft gered door te liegen dat hij het zelf nog geloofde ook.

Reserveer hier je plaatsje voor ‘Leugens en liefde aan de grens’ op zaterdag 16 oktober. Vertrek: Den Turfsteker in Nieuwmoer.

Natuurgidsen Nareka

De natuurgidsen van Nareka (Natuurgidsen Regio Kalmthout) laten je kennismaken met het ontstaan en de fauna en flora van de Kalmthoutse Heide of van het natuurgebied De Maatjes. Een wandeling met natuurgids duurt ongeveer twee uur. Je kan als groep een natuurgids boeken (max. 25 personen per gids, 40 euro) of je kan individueel aansluiten bij een gratis kalenderwandeling georganiseerd door Nareka.

 

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?