Kunst in het gemeentehuis

Wat?

Er zit heel wat talent verstopt in Kalmthout. Via ‘Kunst in het gemeentehuis’ kunnen Kalmthoutenaren hun artistiek talent dan ook tentoonstellen. Zo worden de wandelgangen opengesteld voor tentoonstellingen van particuliere kunstenaars en verenigingen uit onze gemeente.

Hoe?

Wat betreft het begrip ‘kunst’ zijn er geen beperkingen, leeftijd doet er uiteraard ook niet toe. Samenwerking tussen verschillende kunstdisciplines moedigen we aan. ‘Kunst in het gemeentehuis’ wil kunst binnen Kalmthout vooral een podium bieden. Er moet wel rekening gehouden worden met de beperkingen van de tentoonstellingsruimte en het openbaar karakter. Overleg met de cultuurdienst is daarom steeds aangewezen.

Download hieronder het reglement en het aanvraagformulier. Tentoonstellingen worden steeds aangekondigd via de digitale nieuwsbrief, de kalender in de Kalmthoutse nieuwsbrief ‘Tussen Hei en Maatjes’ en de kalender van deze website. De tentoonstellingen zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Documenten

 

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?