Latere projecten

Het streetartproject zal zich komende jaren uitspreiden over Kalmthout. Verschillende ideeën voor de komende jaren vragen een creatieve uitwerking.  Nog in 2021 nemen de artiesten de Pipo-wagen van de Jeugdraad onder handen. Ze toveren deze om tot een fleurige mobiele Kalmthoutse jeugdwagen die we vanaf 2022 zullen zien verschijnen op tal van Kalmthoutse evenementen. De jeugdraad wil zo op een leuke manier nog meer kinderen en jongeren aanspreken om hen mee te betrekken in het Kalmthouts jeugdbeleid.

In 2022 staat de fietserstunnel onder de spoorweg tussen Kalmthout en Essen op de planning. De aangebrachte graffiti is wat in verval geraakt. De tunnel kan een nieuw TOP-laagje gebruiken.

Het streetartproject gaat ook ruimer. Onder begeleiding van Treepack plannen we in 2023 ‘Tour Elentrik’. Hierbij geven we nutskasten op de straten een tweede leven. We willen een 30-tal nutskasten op verschillende locaties omvormen tot kleine kunstwerken.

Voor 2024 wordt nog een locatie gezocht waar we samen met lokale kunstenaars een  grond- of muurschildering op willen plaatsen.

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?