Meld je verhuizing

thuisloket

Verhuis je naar Kalmthout of binnen Kalmthout zelf? Geef je adreswijziging – als je verhuisd bent – door aan de gemeente. Dat kan met dit formulier. Zodra de wijkagent bij je is langs geweest, maak je een afspraak om het nieuwe adres aan te passen op je e-ID. Dat kan via http://afspraken.kalmthout.be/.

LET OP : Adreswijziging pas doorgeven nádat je effectief verhuisd bent!

Opgelet: bij een verhuis naar een woonzorgcentrum moet je het document persoonlijk binnenbrengen. De verhuis naar een woonzorgcentrum verloopt als volgt:

  • Je legt een attest van een verblijf in het woonzorgcentrum voor.
  • De identiteitskaart wordt aangepast naar het adres van het woonzorgcentrum.
  • Een wooncontrole is niet nodig voor een verblijf in een woonzorgcentrum. Zorg er wel voor dat de persoon die langskomt de identiteitskaart van de bewoner meebrengt en ook de PIN-code kent.
  • De persoon die verhuist, hoeft niet per se mee te komen. Een naaste mag het verblijf van rusthuis eveneens komen afgeven op de dienst Burgerzaken.

Melden van verhuizing

Met dit formulier kan je jouw verhuizing naar Kalmthout doorgeven. Zodra de wijkagent een bezoek bracht, kan je een afspraak maken om het adres op je identiteitskaart te laten aanpassen. LET OP : Adreswijziging pas doorgeven nádat je effectief verhuisd bent!

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?