Prijzen & terugbetalingen

TARIEVEN
Standaard € 5,50
Tweede kind* € 4,50
Derde kind en meer* € 3,50
UiTPAS kansentarief € 1,10

*de korting is enkel van toepassing op kinderen van hetzelfde gezin die op dezelfde dag ingeschreven werden voor dezelfde activiteit.

Dit jaar zijn er problemen bij het toepassen van de gezinskorting op de webwinkel. Werd deze korting bij jou ook niet correct toegepast in je winkelmand? Vul dan dit formulier in om een terugbetaling aan te vragen.

TERUGBETALINGEN

Als je niet kan komen, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten door een mail te sturen of te bellen naar de jeugddienst. Dan kunnen wij je activiteiten annuleren.

Op vertoon van bewijs van wettige afwezigheid of in uitzonderlijke gevallen, krijg je je geld teruggestort. Voor alle andere annulaties, krijg je geen geld terug. Omboeken naar een andere speelpleindag met hetzelfde tarief kan in uitzonderlijke gevallen wel.

Indien je meer info wilt, kan je onze algemene voorwaarden hier nalezen.

UiTPAS

De UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart voor vrijetijdsactiviteiten. Je kan punten sparen telkens wanneer je aan een UiTPAS-activiteit deelneemt en punten omruilen voor interessante voordelen, zoals een gratis ticket, kortingen of andere cadeaus. Voor meer info, surf naar https://kalmthout.be/uitpas.

Iedereen heeft recht op vrije tijd! Heb je het financieel moeilijk? Voor jou is er de UiTPAS met kansentarief. Die ziet er helemaal hetzelfde uit als een gewone UiTPAS, en je kan er ook punten mee sparen en ruilen. Een UiTPAS kost voor jou 1 euro. Daarmee krijg je automatisch 80% korting bij deelname aan een activiteit van een UiTPAS-partner die is aangesloten bij UiTPAS Van Polder tot Kempen. Bvb. 80% korting als je gaat zwemmen of naar de speelpleinen gaat.

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?