This page is also available in Engels , Frans or Duits

Relaxen

Heb je zin om even helemaal op te laden, om even je lichaam en geest tot rust te laten komen? In Kalmthout worden verschillende wellness-arrangementen aangeboden. Bij de volgende organisaties kan je terecht voor een verkwikkende sauna of een ontspannende gezondheidsmassage. Eindig met een wandeling in de pure natuur van Kalmthout en je bent weer helemaal in balans. Zó zen!

 • Un peu d'O

  Wat?

  Un peu d’O zal instaan voor genieten in alle rust en luxe met net dat ietsje meer. Het complex biedt je twee sfeervol ingerichte sauna-units aan waar rust en privé centraal staan. Un peu d’O biedt ook een schoonheidsinstituut aan en duo-massagekamers. Hygiëne en kwaliteit dragen ze hoog in het vaandel. Je kan de sauna privé afhuren, al dan niet in combinatie met arrangementen. Beide sauna-complexen zijn te huur voor 2 tot 6 personen.

  Adres

  Heidestatiestraat 68
  2920 Heide-Kalmthout
  03 666 97 00
  info@unpeudo.be
  http://www.unpeudo.be

 • OM Holistisch Centrum

  Wat?

  ‘Onze positieve energie en professionele behandelingen ontspannen lichaam en geest, geven je kracht en doen je herboren voelen.’ Pieter Van der Stighelen en zijn echtgenote Inge Bos reisden een jaar lang samen door India en Nepal. Ze volgden er beiden een yogaleraaropleiding, verdiepten zich in verschillende meditatietechnieken en behaalden er diploma’s in ayurveda, oosterse massagetechnieken en het therapeutisch gebruik van klankschalen. Met andere woorden: met deze experts zal een relaxatiesessie meer dan geslaagd zijn.

  Bij OM kan je terecht voor 3 soorten massages: ayurvedische massages, synchrone ayurvedische massages en Tibetaanse drukpuntmassages. Daarnaast hebben ze nog andere ontspanningsmogelijkheden zoals relaxatie met oorkaarsen of met klankschalen. Wat uniek is aan OM is het feit dat ze ook aan huis komen! Dankzij ‘home sweet home’ hoef je je niet meer te verplaatsen en kan je in het comfort van je eigen vertrouwde omgeving blijven nagenieten. OM vind je ook terug in de BONGO-bon ‘Wellness voor Twee’.

  Adres

  Frans Raatsstraat 116
  2920 Kalmthout
  0485 24 50 31
  info@gezondheidsbegeleiding.be
  www.holistisch-centrum-om.be

 • Sauna Espace

  Wat?

  Je kan hier een dagje zalig genieten, alleen, romantisch met zijn twee, en natuurlijk ook in groep. Sauna Espace beschikt over veel faciliteiten en mogelijkheden. Je kan er genieten in de Finse sauna, de infrarood sauna, de biosauna, de blokhutsauna, het Turks stoombad, warm voetbad en de whirlpool. Daarnaast heb je ook nog een binnen- en buitenzwembad. Tussendoor worden er ook nog relaxmassages gegeven. Je kan rustig een krant of boek lezen in één van de comfortzetels in de ontspanningsruimte of op het terras.

  Adres

  Putsesteenweg 52
  2920 Heide-Kalmthout
  03 644 14 15
  sauna-espace@skynet.be
  www.sauna-espace.be

 • Basic Fit Sportcentrum

  Wat?

  Bij deze ‘all inclusive’-club kun je met één lidmaatschap fitnessen en groepslessen volgen. Qua sportfaciliteiten zijn er een klimmuur, squashlokalen en fitnessruimtes. Verder kan je ook nog meedoen met groepssporten, zoals bodypump, bodycombat, zumba, kidsdance,… Heerlijk tot rust komen kan ook tijdens de yogalessen.

  Adres

  Kapellensteenweg 117
  2920 Kalmthout
  www.basic-fit.be

   

 • Ylang Ylang vzw

  Wat?

  Ylang Ylang wordt begeleid door twee dames: Lea Smet en Carina Hoydonckx. Je kan bij deze vzw terecht voor verschillende technieken, zoals reiki, voetreflexologie, aromatherapie, Bachbloesems, homeopathie, vitamines en kruiden. Er worden ook warmwaterweekenden georganiseerd en zweethutten gemaakt. Ylang Ylang vzw verhuurt ook zalen en therapiekamers. Kom hier ontspannen en je lichaam en geest zuiveren.

  Adres

  Geusenbacklaan 46
  2920 Heide-Kalmthout
  03 666 25 18
  ylangylangvzw@hotmail.com
  www.ylangylangvzw.centerall.com

 • Gezichtsreflexologie Veerle Geerts

  Adres

  Jubilélaan 16
  2920 Kalmthout
  0470 96 77 75
  info@gezichtsreflexologie.be
  www.gezichtsreflexologie.be

 • Sunie Thai Massage

  Wat?

  Hier kan je terecht voor een stevige traditionele Thaise massage of een relaxerende aromatische oliemassage. Na een dagje stappen in de duinen is een voetmassage zeker een aanrader. Sutasinee (Sunie) heeft haar opleiding in traditionele Thaise massage en geneeskunde genoten bij het befaamde ‘Wat Po Traditional Massage Institute’ in Bangkok en heeft verschillende jaren ervaring in deze technieken. Meer uitleg over Thaise massage en de behandelingen vind je op de website. Enkel op afspraak, maar wel elke dag open, ook op zondag.

  Adres

  Thillostraat 33
  2920 Kalmthout
  0476 02 04 37
  info@suniethaimassage.be
  www.suniethaimassage.be

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?