Uitdagingen

Hou je van een uitdaging?! Lees dan snel verder want we hebben er een heleboel in petto voor jou.

Veel succes en laat ons vooral weten of het gelukt is. Deel een foto van het resultaat op het facebookevent en misschien win jij wel een leuke prijs. 😉

 • 50 uitdagingen in de Kalmthoutse Heide

  Wat heb je nodig?

  Hoe ga je te werk?

  Je bent jonger dan 13 en je houdt van uitdagingen.  De natuur van het Grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide stelt je op de proef.
  Maar liefst 50 uitdagingen worden op je afgevuurd, aan jou om te kiezen én te bepalen of je ze kan waarmaken. De uitdagingen zijn avontuurlijk, spannend én voor elk wat wils.
  Als je 15 uitdagingen aankan, dan is dat iets. 20 uitdagingen is voor de echte durvers. Méér dan 20 haal je volgens ons nooit …

  Durf jij de uitdaging aangaan?

 • Corona Bingo

  Wat heb je nodig?

  • een (zelfgemaakt) bingoformulier

  vb.

  Hoe ga je te werk?

  Stel zelf een rooster op met uitdagingen of stellingen. Ga dan de uitdaging aan met iemand (vb. uit je gezin) om te zien wie het meest vakjes kan afkruisen. Je kan ook het bingoformulier uit het voorbeeld gebruiken. Hoeveel vakjes kan jij afkruisen?

 • Challenges Buitenspeeldag 2020

  Bekijk hier de challenges die vorig jaar gebruikt werden op de online buitenspeeldag. Dit jaar doen we het anders maar wie zin heeft om deze uitdagingen opnieuw aan te gaan of af te maken waar vorig jaar geen tijd meer voor was, leef jezelf uit!

  Of download hier het volledige bestand:

   

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?