Rioleringswerken Kastanjedreef en omgeving

Sinds begin mei 2022 vinden er rioleringswerken plaats in de Kastanjedreef, Duinzichtlei en Nieuwe Dreef. Op deze pagina vind je info over die werken.

Update 1/12/2022

De Kastanjedreef is bijna afgewerkt tussen de Nieuwe Dreef en Den Dijk, net als de Nieuwe Dreef zelf. Daar moeten enkel de opritten nog afgewerkt worden en de toplaag van het asfalt geplaatst.

In de Duinzichtlei werd vandaag 1 december de onderlaag in asfalt geplaatst. Aansluitend worden de toegangen naar de opritten ook aangewerkt zodat de bewoners weer met de auto op hun oprit geraken.

Vanaf 5 december starten we ook met de rioleringswerken in de Kastanjedreef tussen de Duinzichtlei en de Korte Heuvelstraat. We proberen nog voor de kerstvakantie de rioleringsbuis aan te leggen en de steenslagfundering te plaatsen zodat de bewoners tijdens de vakantie tot bij hun woning geraken. Vanaf januari wordt daar de wegenis verder aangelegd met de betonnen kantstroken en de onderlaag van het asfalt.

Al de wegeniswerken zijn heel gevoelig voor de weersomstandigheden. Dus als het te nat of te koud weer is, zullen de werken wat vertraging oplopen. Maar we doen ons best om dit laatste deel zo snel mogelijk af te hebben.

Zodra de meeste werken zijn afgerond en overal de onderlaag in asfalt gelegd is, kan de aannemer de asfalttoplaag in alle straten aanbrengen. Om dat op een goede en duurzame manier te kunnen doen, kiest de aannemer een droge en warme periode. Dat zal ten vroegste in maart of april zijn.

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?