Open Kunst Atelier Route (OKAR)

Tijdens de Open KunstAtelierRoute (OKAR) op zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 maak je op 35 locaties in Kalmthout kennis met het werk van meer dan 50 lokale professionele en amateurkunstenaars. Van Nieuwmoer tot in Heide, van Achterbroek tot in Heuvel-Dorp en in het centrum van Kalmthout stellen individuele beoefenaars en enkele groepsinitiatieven van beeldende kunst hun ateliers van 10-17 uur open voor bezoek.

Laat je onderdompelen in de boeiende wereld van cultuur en maak kennis met de kunstenaars in hun werkomgeving. Heel wat deelnemers laten je ter plekke zien hoe fascinerende werken in uiteenlopende disciplines tot stand komen. Het is dus geen statische tentoonstelling, maar een kans om in dialoog te gaan met de creatieve breinen zelf.

Op domein Diesterweg, Acacialaan 25 in Kalmthout, staat dat weekend een smaakvolle overzichtstentoonstelling opgesteld. Wie deze bezoekt, kan een eigen route uitstippelen naargelang zijn persoonlijke interesse.

Voor de gelegenheid wordt er een brochure samengesteld met wetenswaardigheden over de kunstenaars zelf en atelierduiding op een overzichtskaart. De brochure is tijdens het OKAR-weekend gratis te verkrijgen bij de deelnemende kunstenaars en op de overzichtstentoonstelling.

Download het OKAR-stratenplan hieronder.

Benieuwd naar wat alle deelnemers te bieden hebben? Hieronder vind je alvast een voorproefje.

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?