Debattle Kalmthout op 27 september: jongeren aan zet

Samen met ruim 130 andere gemeenten in Vlaanderen en Brussel organiseert ook Jeugdraad Kalmthout 2 weken voor de gemeenteraadsverkiezingen een prikkelend debat over jeugdthema’s.

Maak je als jongere graag een bewuste keuze in het stemhokje? Kom dan zeker naar Debattle op vrijdagavond 27 september in Jeugdhuis Govio. Iedereen – ook andere geïnteresseerden – zijn welkom vanaf 19 uur. Het debat zelf start om 19.30 uur.

Tijdens deze debatavond gaan lokale politici met elkaar in gesprek over hun concrete plannen en ideeën voor de Kalmthoutse jeugd. Je kan zelf vragen stellen aan de politici of zelfs mee debatteren. Heb jij zelf al een concrete vraag voor de politieke partijen? Bezorg die anoniem via dit formulier.

Met Debattle wil de jeugdraad jongeren betrekken bij het gemeentelijk beleid en informeren over de lokale partijen en hun programmapunten. De vragen en stellingen die aan bod komen, vloeien voort uit het memorandum van de jeugdraad en gaan over wat de Kalmthoutse jeugd bezighoudt. Geert Boutsen, docent aan de UCLL in Leuven en pleitbezorger van het lokale jeugdbeleid, leidt het debat als moderator in goede banen.

Jeugddienst

Openingsuren

Maandag 9u - 12u
Dinsdag 9u - 12u
Woensdag 9u - 12u
Donderdag 9u - 12u
Vrijdag 9u - 12u

Info

Let op: tijdens de zomermaanden (juli-augustus) kan je de jeugddienst terugvinden op Domein Diesterweg (Acacialaan 25). Daar vinden ook de Speelpleinen plaats.