Open Industry Day op zondag 29 september: ontdek KMO-zone Bosduin

Noteer zondag 29 september alvast in je agenda. Die dag kan je namelijk een kijkje achter de schermen nemen bij verschillende bedrijven op industriezone Bosduin. Al wandelend of lopend ga je op ontdekkingstocht: de organisatie stippelde loop- en wandelroutes van 6 en 12 km uit.

Voor kinderen en G-sporters zijn er aangepaste trajecten voorzien. Bovendien wordt er ook nog een heuse speurtocht georganiseerd. Lokale verenigingen zorgen voor de nodige ondersteuning. Wie zich inschrijft voor een van de talrijke activiteiten steunt dus meteen de helpende verenigingen van Kalmthout.

Na de succesvolle eerste editie op het industrieterrein De Rijkmaker in Essen en Kalmthout vorig jaar - georganiseerd door KMO-zone De Rijkmaker - gooien dit keer meer dan 70 bedrijven van KMO-zone Bosduin hun deuren open op 29 september. Daarbij zijn heel wat sectoren vertegenwoordigd. Ook de gemeentelijke werkplaats van Kalmthout doet mee. Ontdek ze allemaal! Kom je in de namiddag? Dan brengt de Maatjestrein je rond en zet je af op enkele hotspots op de route. Iedereen is welkom!

Ondernemen

Openingsuren

Maandag 9u - 12u
Dinsdag 9u - 12u
Woensdag 9u - 12u
Donderdag 9u - 12u
Vrijdag 9u - 12u