Speelpleinen op domein Diesterweg

NIEUWS: Open speelpleindag op maandag 10 juli

Om de speelpleinzomer op een speelse manier in te zetten, organiseert de jeugddienst een open speelpleindag – dus zowel voor kinderen als (groot)ouders – op maandag 10 juli. Op deze feestelijke dag worden er enkele extra’s voorzien voor zowel (groot)ouders als kinderen. Verder is dit een normale speelpleindag: bedoeling is dus dat je je kind inschrijft.

Schuif mee aan tafel voor ons gratis ontbijt tussen 8 en 9 uur of neem deel aan een gratis rondleiding. Op dat moment kunnen ouders, familie, vrienden en sympathisanten zowel de kinderen als de animatoren aan het werk zien op het speelplein. Verder is er ook nog de gelegenheid om vragen te stellen. Wil je graag deelnemen aan de rondleiding? Schrijf je dan hier in. De rondleidingen worden gegeven om 09.30 uur en 14.30 uur. Ze worden begeleid door onze eigen leiding.

Datum: 10 juli Locatie: Domein Diesterweg. Acacialaan 25, 2920 Kalmthout

Wat?

Verschillende enthousiaste vrijwillige animatoren zorgen voor een zomer vol spelletjes, uitstappen, waterplezier, …

Wie?

Alle 4- tot 15- jarigen. We werken op basis van geboortejaren. In de zomer van 2023 zijn dus alle kinderen van geboortejaar 2019 t.e.m. 2008 welkom, ook als je niet in Kalmthout woont.

Waar?

Domein Diesterweg (Acacialaan 25, 2920 Kalmthout).

Wanneer?

van 10 juli 2023 t.e.m. 25 augustus 2023 (behalve op 21 juli en 15 augustus)

van maandag tot vrijdag – van 9u tot 16u

Kinderen brengen kan vanaf 8u30 en ophalen kan tot 16u30.

NIEUW! Dit jaar organiseren we ook een betalende vooropvang tussen 8u en 8u30. Voor deze opvang, kan u online een 10-beurtenkaart aankopen. Klik daarvoor in de webwinkel door op ‘webshop’.

Webwinkel?

=> https://kalmthout.recreatex.be/

Via de webwinkel kan u eenvoudig inschrijvingen doen of sjaaltjes én 10-beurtenkaarten aankopen.

–> OPGELET! we werken vanaf dit jaar met een nieuw inschrijfsysteem. Je oude TicketGang account zal dus niet meer werken. –> Moeite met inschrijven? Klik hier voor meer info!

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?