Tkruideniertje

Wat?

Woon je in Kalmthout en heb je het financieel wat moeilijker? Dan kan je terecht bij Tkruideniertje, waar je kwaliteitsvolle en gezonde producten kan kopen aan een verminderde prijs. Sommige producten worden ook in kleinere hoeveelheden verkocht.

Naast de winkel is er ook tweedehandswinkel Twinkeltje. Je kan ook terecht in de ontmoetingsruimte. Daar vind je een luisterend oor. Je kan ook deelnemen aan verschillende activiteiten. Leuk om mensen te leren kennen!

Hoe?

Opgelet: je kan niet zomaar terecht bij Twinkeltje. Hiervoor heb je eerst toestemming nodig van de sociale dienst. Na een positief kennismakingsgesprek wordt een klantenpas aangemaakt. Deze kaart is zes maanden geldig, daarna wordt ze ofwel verlengd ofwel stopgezet. Per week kan je een maximumbedrag uitgeven, afhankelijk van je gezinsgrootte.

Twinkeltje wordt gerund door 30 vrijwilligers die alles in goede banen leiden. Tkruideniertje is een initiatief van Sociaal Winkelpunt vzw en OCMW en gemeente Kalmthout. Leuk om weten: de winkel is ook open op de eerste zaterdag van de maand.

Heb je zelf nog wat spullen over en wil je deze aan Tkruideniertje schenken? Neem dan contact op met de projectcoƶrdinator.

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?