Scouts Heide

De 44ste Sint-Maarten staat al meer dan 50 jaar bekend als dé scouts van Heide, een dorp in de gemeente Kalmthout. Met zo’n 250 leden en een leidingsploeg van 35 geëngageerde leiders en leidsters is die scouts ook één van de grootste scoutsgroepen in de Noorderkempen.

Alle info op https://44ste.be/.

 • Verhuur lokalen

  Tijdens de zomervakantie zijn de lokalen enkel beschikbaar van 21 juli tot 31 juli. Voor kampen wordt nog een extra lokaal ter beschikking gesteld, waardoor je gebruik kan maken van 5 lokalen.

  Doorheen het jaar zijn de lokalen slechts enkele weekends beschikbaar, namelijk wanneer wij zelf geen activiteit organiseren.

 • Prijzen verhuur

  Je kan onze lokalen gebruiken als weekend of kampplaats. De prijs bedraagt 3 euro per persoon, met een minimum van 25 personen (= 75 euro) excl. electriciteit-, aardgas- en waterverbruik. Daarvoor krijg je 3 lokalen + keuken + wc’s met douches ter beschikking. Daarenboven zijn die lokalen een nieuwbouw, gebouwd in 2010 en werd in 2012 het volledige terrein heraangelegd. Enkel andere jeugdverenigingen kunnen gebruik maken van onze lokalen.

  De lokalen zijn in de zomervakantie enkel beschikbaar van 21 juli tot 31 juli. Voor kampen wordt nog een extra lokaal ter beschikking gesteld, waardoor je gebruik kan maken van 5 lokalen.

 • Contactgegevens en reservatie

  Scouts 44ste St-Maarten
  Acacialaan 14
  2920 Kalmthout
  lokalen@44ste.be

  Bekijk hier de beschikbaarheid van de lokalen.

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?