Wombat of Bug

Ben je minder goed te been of heb je een ongevalletje gehad? Dit is geen reden om minder van de natuur te kunnen genieten! Met een wombat of bug rolstoel van het Grenspark Kalmthoutse Heide kan je alternatieve paden ontdekken die speciaal voor deze terreinrolstoel voorzien zijn.

Met de rolstoel kan je verschillende paden volgen in de Kalmthoutse Heide, de voorste zwenkwielen zijn goed geschikt voor de vele zandpaden van de Heide. Bij Visit Kalmthout kan je terecht om twee Wombats of één Bug rolstoel uit te lenen. Bij de Bug zijn de kleinere zwenkwieltjes achteraan i.p.v. vooraan geplaatst. Met deze rolstoel ervaar je nog meer comfort tijdens het vooruit duwen.

Per uitgeleende rolstoel vragen we een waarborg van € 20, deze kan cash of bancontact betaald worden. Wanneer je de rolstoel weer in goede staat inlevert, krijg je deze uiteraard terug. We raden je wel aan om op voorhand te reserveren.

Ben je opzoek naar een Cadweazle (elektrische terreinrolstoel), contacteer dan De Vroente om te reserveren. Dit doe je via devroente.omgeving@vlaanderen.be of 03 620 18 30.

De Cadweazle zal wegens werken aan de nieuwe brandtoren terug beschikbaar zijn vanaf april 2022.

Iets toe te voegen aan deze pagina?

Iets te melden?