Dienstencentrum De Groten Uitleg

In hartje Kalmthout, enigszins verscholen in de schaduw van kerk Centrum, vind je het lokaal dienstencentrum (LDC) De Groten Uitleg. Een plek waar ruimte is voor elkaar te ontmoeten bij een dampende kop koffie of een gezellige babbel. Het LDC biedt een ruime waaier aan van ontspanning, creatieve en informatieve activiteiten.

Naast ontspanning en ontmoeting biedt het LDC hulp bij activiteiten uit het dagelijks leven. Zo kan je er terecht met je zorgvragen. Een greep uit het dienstverleningsaanbod: pedicure, manicure, warme maaltijden, … Spring gerust eens binnen.

LDC De Groten Uitleg werkt nauw samen met dienstencentrum Kruisbos, dorpshuis Achterbroek en dorpshuis Nieuwmoer. Samen bieden zij een zo volledig mogelijke dienstverlening aan de inwoners van Kalmthout.

Maaltijd in dienstencentrum De Groten Uitleg

Activiteiten

Van een les Thai Chi tot digitale hulp in de lessen Digidak of een cursus naaien, boetseren of aquarel: elke dag is het een en al bedrijvigheid in het dienstencentrum. Ook wie simpelweg wil genieten van een kaart- of gezelschapsspelletje, is meer dan welkom. Het dienstencentrum is er bovenal voor iedereen met een zorgvraag. Kortom: het dienstencentrum biedt een ruime waaier aan ontspanning, creatieve en informatieve activiteiten:

  • Alle zorgvragen
  • Cursussen en workshops
  • Cafetaria en warme maaltijden
Maaltijd in dienstencentrum De Groten Uitleg

Word vrijwilliger bij LDC De Groten Uitleg

Heb jij nog enkele uurtjes vrij en wil je je graag inzetten? Het dienstencentrum zoekt nog enkele helpende handen. 

Word vrijwilliger!

Nieuwsbrief

Ben je nieuwsgierig naar het aanbod, activiteiten of weekmenu’s? Je kan maandelijks de nieuwsbrief hieronder downloaden. Het is ook mogelijk om de nieuwsbrief aan te vragen via e-mail.

Vraag de nieuwsbrief via e-mail aan

Vrijwilligers dienstencentrum

Lokaal dienstencentrum De Groten Uitleg

Openingsuren

Maandag 9u - 17u
Dinsdag 9u - 17u
Woensdag 9u - 17u
Donderdag 9u - 17u
Vrijdag 9u - 17u

Info

Opgelet: tijdens schoolvakanties sluit het dienstencentrum de deuren een uurtje vroeger. Zij zijn dan open van 9 uur - 16 uur. Buiten de schoolvakanties is het dienstencentrum steeds geopend van 9 uur - 17 uur.