Nieuwe Kalmthoutse cadeaubon ondersteunt lokale handelaars

De Kalmthoutse cadeaubon is al meer dan 25 jaar een fijn cadeau waarmee je in heel wat handelszaken terechtkan. Sinds 1 juni is er naast de papieren bon ook een digitale versie. De vernieuwde manier van werken heeft heel wat voordelen, zowel voor de klant als voor de handelaar. Fysiek én online te koop Je koopt een cadeaubon in het toeristisch infokantoor Visit Kalmthout of aan het onthaal van het gemeentehuis (niet op zaterdag). Je kan de cadeaubon ook online aanschaffen.

De nieuwe bon is twee jaar geldig. Kosteloos voor handelaars Je kan de bon niet enkel op papier, maar ook als QR-code op je smartphone downloaden. Je betaalt met die QR-code bij de deelnemende handelaars. Ook nieuw is dat je de bon in meerdere keren kan opgebruiken én dat bij verschillende handelaars.

Overgangsperiode voor oude bons

Wie nog bons van Toerisme Kalmthout heeft, kan daarmee nog terecht bij de handelaars die partner zijn van die oude bon. Schakel je liever over op de nieuwe bon? Spring dan even binnen bij Visit Kalmthout. Daar zetten de medewerkers met plezier het bedrag over op een nieuwe Kalmthoutse cadeaubon. Handelaars die geïnteresseerd zijn om met de nieuwe cadeaubon te werken, kunnen zich eenvoudig zelf online aanmelden.

Meer info

De gemeente Kalmthout hoopt met deze Kalmthoutse cadeaubon haar inwoners te stimuleren om nog meer lokaal te kopen. En met het einde van het schooljaar in zicht, is het de ideale manier om de juf of meester te bedanken…

Visit Kalmthout

Openingsuren

Maandag 10u - 12u en 13u - 17u
Dinsdag 10u - 12u en 13u - 17u
Woensdag 10u - 12u en 13u - 17u
Donderdag 10u - 12u en 13u - 17u
Vrijdag 10u - 12u en 13u - 17u
Zaterdag 10u - 17u
Sunday 10u - 17u

Info

Wegens verbouwingswerken kan je Visit Kalmthout terugvinden in het tijdelijk infokantoor op de parking de Kalmthoutse Heide (Putstesteenweg 131)