Nieuwe speeltoestellen in schooltuin De Linde ingespeeld op 6 juli

Op zaterdag 6 juli was er de feestelijke opening van de nieuwe speeltuin in de schooltuin achter Dorpshuis Achterbroek. Met subsidies van de provincie Antwerpen en de steun van de gemeente Kalmthout kocht basisschool De Linde vier nieuwe speeltoestellen aan. Meteen ook goed nieuws voor bezoekers van het dorpshuis. Na de schooluren en in de vakantie kunnen ook zij de speeltuin gebruiken.

Op zaterdag 6 juli speelden heel wat kinderen de nieuwe toestellen in. Ouders genoten intussen van een drankje op het terras van Dorpshuis Achterbroek. Ga of fiets zeker eens langs! 

De nieuwe speeltuin werd gemaakt met materialen die passen bij het landelijk karakter van Achterbroek. Stuk voor stuk zijn het toestellen die kinderen van jong tot oud creatief, motorisch en avontuurlijk uitdagen. De komende zomermaanden hebben alvast heel wat speelplezier in petto. Ook voor de (groot)ouders die het dorpshuis bezoeken, is de speeltuin een leuke meerwaarde. Terwijl volwassenen genieten van een drankje, kunnen de (klein)kinderen volop spelen en ravotten.

Dorpshuis Achterbroek

Openingsuren

Maandag 19u - 23u
Woensdag 13u - 17u
Donderdag 13u - 17u en 19u - 23u
Vrijdag 19u - 0u