Zomerse fietszoektocht langs LDC De Groten Uitleg en Dorpshuizen

Fantastisch nieuws voor alle speurneuzen en fietsliefhebbers! Tijdens de zomermaanden organiseert LDC De Groten Uitleg – met steun van Dorpshuis Achterbroek en Dorpshuis Nieuwmoer – een fijne fietszoektocht. Goed voor de gezondheid, leuk om te doen en bovendien helemaal gratis!

Tijdens een mooie tocht van zo’n 38 km koppel je de juiste foto aan het juiste knooppunt. De 12 uitzichten zoek je aan de knooppunten zelf, zodat je onderweg kan genieten van het fraaie landschap. Pik jouw deelnameformulier vanaf 1 juli op bij één van de drie locaties en breng het ten laatste op 1 september opnieuw binnen.

Uit alle correct ingevulde exemplaren worden per locatie drie winnaars getrokken die een leuke prijs in de wacht slepen. Daarnaast gaat er ook nog één hoofdwinnaar met een goedgevuld prijzenpakket aan de haal. Laat de zon maar komen en smeer de benen in. Veel plezier én succes!

Lokaal dienstencentrum De Groten Uitleg

Openingsuren

Maandag 9u - 17u
Dinsdag 9u - 17u
Woensdag 9u - 17u
Donderdag 9u - 17u
Vrijdag 9u - 17u

Info

Opgelet: tijdens schoolvakanties sluit het dienstencentrum de deuren een uurtje vroeger. Zij zijn dan open van 9 uur - 16 uur. Buiten de schoolvakanties is het dienstencentrum steeds geopend van 9 uur - 17 uur.